A început încasarea impozitelor si taxelor la Reșița – Pensionarii vor să scape de o grijă VIDEO

Reşiţenii se grăbesc să îşi plătească dările către bugetul local sau să își rezolve alte probleme ce țin de Direcția de taxe și impozite încă din prima zi a reluării activității cu publicul. Ghişeele primăriei municipiului de pe Bârzava au lucrat la foc continuu încă din prima zi.

Locuitorii municipiului de pe Bârzava s-au grăbit să vină la ghişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe, fie să își plătească taxele sau impozitele mașini sau locuințe fie să rezolve alte probleme, moșteniri, taxe de timbru care nu puteau fi rezolvate decât prin metoda față în fațâ cu funcționarii municipalității. Cei care îşi plătesc integral impozitul pe clădiri, terenuri şi maşini până la 31 martie la ghișeele primăriei beneficiază de o reducere de 5%, iar dacă le plătesc online de o reducere de 10%.

De asemenea având în vedere contextul pandemiei de COVID-19 s-au luat o serie de măsuri. Direcţia de Impozite şi Taxe a municipalităţii reşiţene pune la dispoziţia contribuabililor toate metodele de plată disponibile în Romania, plata la ghişeu în numerar sau cu cardul, prin virament bancar şi ordin de plată, dar şi online.

Comentarii

comentarii

One thought on “A început încasarea impozitelor si taxelor la Reșița – Pensionarii vor să scape de o grijă VIDEO

Comentariile sunt închise.