A început marea plombare – Atenție șoferi! – Se lucrează la carosabil! VIDEO

A început marea plombare – Atenție șoferi! – Se lucrează la carosabil!. Angajații Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Local Reșița derulează în aceste zile o serie de lucrări de reparații pe principalele bulevarde ale municipiului de pe Bârzava. Chiar dacă Reșița nu a avut parte de o iarnă grea, variațiile de temperatură au afectat asfaltul Reșiței. După sezonul rece pe drumurile din Reșița, au apărut o serie de gropi mai mici sau mai mari, iar cei care simt cel mai bine calitatea infrastructurii sunt șoferii. În această perioadă, Angajații Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Local Reșița, au ieșit pe teren pentru a plomba șosele din Reșița.

Un alt obiectiv al autorităților locale este amenajarea parcărilor din municipiu de pe Bârzava. Primele care vor fi amenajate parcările de la Victoria și din zona Universității. Aceste lucrări vor fi demarate odată cu aprobarea bugetului pe 2021.

A început marea plombare – Atenție șoferi! – Se lucrează la carosabil! Toate lucrările de reparații curente la drumurile din Reșița sunt realizate de Direcția de Întreținere si Reparații, Iluminat public si Deszăpezire în regie proprie

Comentarii

comentarii

One thought on “A început marea plombare – Atenție șoferi! – Se lucrează la carosabil! VIDEO

Comentariile sunt închise.