A lovit-o pe femeie cu cutitul in spate si in inima, apoi s-a sinucis si el VIDEO

Crimă urmată de sinucidere, la Oraviţa. Un poliţist în vârstă de 37 de ani şi concubină acestuia, în vârstă de 33 de ani, au fost găsiţi fără suflare în apartamentul în care locuiau. Potrivit anchetatorilor, poliţistul şi-a înjunghiat concubina în inima şi în spate, după care s-a sinucis, înjunghiindu-se în inimă.

Un agent de la Poliţia Transporturi Feroviare din judeţul Caraş-Severin şi-a înjunghiat iubita, apoi s-a sinucis! Individul lucra în cadrul poliţiei de 15 ani, iar iubita să lucra ca ospătar la un local din Oraviţa. Cei doi aveau împreună o fetiţă de un an şi două luni. Autorităţile au fost sesizate de către mama poliţistului care, alarmată ca fiul său nu mai răspunde la telefon, a sunat la 112. 

Anterior, femeia vorbise cu fiul său la telefon, imediat după ora 7, apoi a mai revenit cu un apel şi fiindcă acesta nu a mai răspuns, a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Aceştia au spart uşa apartamentului şi au descoperit grozăvia. Cei doi aveau o fetiţă în vârstă de 1 an şi 2 luni care, din fericire, se afla la bunicii paterni. Bărbatul era în Poliţie din 2002 şi fusese evaluat psihologic în lună martie, fiind declarat apt. acum, însă, se afla în concediu medical, acuzând probleme de sănătate de natura fizică. 

Anchetatorii nu au stabilit, încă, mobilul crimei însă exclud posibile conflicte generate de probleme financiare întrucât situaţia materială a celor doi era foarte bună. În ceea ce priveşte relaţia dintre cei doi concubini, părerile vecinilor sunt împărţite. Unii spun că se înţelegeau foarte bine şi pozau în doi oameni îndrăgostiți. Alţii, spun că de când se născuse fetița, bărbatul devenise mai agitat, mai neliniștit și foarte gelos. Se pare că se certau foarte des, din diferite motive. Una dintre vecine spune că în urmă cu o săptămână, Cornel ar fi încercat să o arunce pe Marcela de la geamul apartamentului lor de la etajul doi. Un alt vecin, spune că din apartamentul lor ANL se auzeau destul de des certuri. Asa s-ar fi întâmplat și în noaptea de de miercuri spre joi. Cearta ar fi încetat abia dimineața.

Cornel Hernea era cunoscut de colegi ca o persoană liniştită, care nu a creat niciodată probleme. Bărbatul a intrat în poliţie în 2002, după ce a absolvit Şcoala de agenţi de poliţie de la Câmpina, iar ultima testare psihologică s-a făcut în lună martie a acestui an.  Bărbatul tine mult la forma sa fizică şi făcea mult sport. Martorii spun că atunci când se întorceau de la câte o partidă de fotbal şi intrau cu toţii la o bere, Cornel îşi comandă sucuri sau apă minerală.


Cercetările în acest caz continua pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea acestei tragedii.

Comentarii

comentarii