Actualitate

A mai căzut o stea de pe cerul vieţii- Mircea Petrescu nu mai este printre noi

Un suflet, o speranţă şi o viaţă de tânăr s-au terminat şi încheiat mult prea de vreme.

Un spirit a încetat să fie, nu mai este şi odată cu el, doi ochi de copil şi un suflet de fiu, au încetat să mai existe. Aripi frânte au căzut în ţărână şi sufletul încă de copil s-a ridicat la cer.

Mircea a plecat spre alte lumi, spre alte sfere şi galaxii, spre alte ceruri. Mircea Petrescu a devenit o amintire.

Un tânăr nu mai este printre noi. Soarta şi destinul au vrut ca firul vieţii să i se termine la doar 24 de ani. Atâtea speranţe, atâtea vise şi atâtea năzuinţe- s-au curmat brusc. Un spirit şi o dorinţă de viaţă au fost curmate într-un accident pe malul lacului Văliug.

Nu vorbim acum, nu întrebăm, doar plângem şi regretăm. O întrebare obsesivă vine în gândul celor care l-au cunoscut pe el şi familia lui: oare de ce? De ce tocmai el?

Plângem tăcut şi cu durere nu putem spune decât ,,dormi în pace. Dormi în pace suflet de copil şi fiu. Dormi liniştit fiindcă nu vei şti niciodată cât de mare este golul şi durerea rămasă în urma ta. Dar, de acolo din cer unde a ajuns sufletul şi spiritul tău, îi vei veghea pe mami şi pe tati care te-au iubit aşa de mult. O vei aştepta în poarta Raiului pe Buna care îşi pusese atâta speranţe în tine. Şi la ceas târziu de noapte, când şi durerea doarme, de acolo din ceruri, un abur de dor şi regret va coborî peste casa pe care ai lăsat-o aşa de goală. Casa care niciodată nu va mai fi plină de râsul şi prezenţa ta.

Dormi în pace, dormi liniştit fiindcă cei ce te-au iubit vor veghea de-a pururi la căpătâiul tău iar la crucea rece din cimitirul de sub deal, mami, tati şi cei ce te-au iubit, vor aprinde veşnic o lumânare.

Nu plângem fiindcă lacrimile sunt apă, dar doare, doare aşa de rău Mircea, doare cum numai sufletul poate să doară. Dormi în pace suflet de copil.

Cu sufletul plin de durere anunţăm plecarea, mult prea devreme, dintre noi a scumpului nostru fiu, Petrescu Mircea, lăsând în urma lui inimile îndurerate ale părinţilor şi familiei.

Înmormântarea va avea loc vineri, 24 august 2012, la ora 13 şi 30 de minute, la Cimitirul nr. 7 (Moroasa ) din Resita.

Comentarii

comentarii