A mai murit un artist – Leo Iorga de la Compact. Avea doar 54 de ani VIDEO

A mai murit un artist – Leo Iorga de la Compact. Cred ca Dumnezeu vrea să-și facă in Rai, trupa de teatru de revistă. După artiști celebri, au plecat la cer cântăreții. Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit sâmbătă, 2 noiembrie, la vârsta de 54 de ani, după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul.

 

 

Fiul cel mare al artistului, Edy Iorga, a publicat pe Facebook un mesaj de adio, alături de o fotografie de familie.   „Drum lin, tata! Te iubesc“, a scris tânărul în dreptul imaginii.

Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în anul 2011, iar de atunci a trecut cu încredere şi curaj prin numeroase intervenţii chirurgicale, suportând efectele dureroase ale chimioterapiei.

 

 

Ultima apariţie publică a artistului a fost pe scena Festivalului Diskoteca de la Timişoara. Artistul era internat în spital şi făcea tratament cu citostatice, dar asta nu l-a putut ori să nu urce pe scenă şi să interpreteze două piese din repertoriul Compact. Succesul a fost fulminant.  Cei peste 35.000 de spectatori, s-au ridicat în picioare şi au aplaudat minute în şir.

 

Pentru a-şi prelungi viaţa, Leo Iorga a încercat inclusiv vaccinul cubanez şi imunoterapie. Nimic din toate astea nu l-au ţinut însă departe de scenă şi de publicul care l-a iubit.   Dragostea familiei şi a fanilor l-au determinat să meargă mai departe. „Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt“, spunea el, potrivit News.ro.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.