VIDEO Situație incredibilă; a născut primul copil la 15 ani iar acum este gravidă cu al doilea

Mama copilului adus ieri la Spitalul Oravița de un cioban de la Ciclova Română, este un caz – cel puțin special. Tânăra provine dintr-o familie dezorganizată, a fost crescută de o bunică iar primul copil, se pare că l-a conceput la vârsta de 14 ani și l-a născut la 15. Acum, are un copil de un an si 3 luni și este gravidă în două luni cu un altul.

Fata locuiește cu familia în satul Ticvaniul Mic din comuna Ticvaniul Mare și prin luna aprilie, a plecat cu un bărbat de 35 de ani în comuna Ciclova Româna. Bărbatul este cioban și s-a mutat împreună cu acesta la o stână, în câmp. Ea își lua copilul și își petrecea ziua aproape în totalitate alături de concubinul ei, pe câmp, cu turma de oi la păscut. Acolo s-ar fi rănit și copilul care se juca pe câmp sau cu câinii turmei.

Și fata și concubinul acesteia, neagă faptul că cel mic ar fi fost agresat în vreo un fel. Ei spun că micuțul a căzut la joacă sau s-a rănit în timp ce se juca cu câinii de la turmă, dar în mod direct, în mod voit, copilul nu a fost agresat.

Serviciul de Protecție Socială din cadrul Primăriei Ticvaniul Mare, are familia în evidență și a făcut mai multe anchete sociale la familia fetei. După evenimentele de ieri când micuțul de doar un an și 3 luni a ajuns în spital în stare gravă, angajatul primăriei, împreună cu Direcția Județeană pentru Protecția Copilului, a început demersurile pentru a interna și mama și copilul într-un centru de plasament.

În continuare se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurările în care s-au produs leziunile de pe corpul minorului, respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 CP.

Comentarii

comentarii