A venit cu BMW-ul din Italia si la frontiera a ramas pe jos

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca BMW, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În data de 21.08.2016, ora 20.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism marca BMW seria 5, înmatriculat în Bulgaria, P. Gabriel, cetăţean român în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judetului Caraş Severin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.
Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean din judeţul Dolj şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Autoturismul, în valoare de 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments