Accident carambol cu două autoturisme si un TIR și trafic blocat pe DN6 la Armeniș VIDEO EXCLUSIV

Un grav accident de circulație tip carambol, a avut loc aseară pe DN6 în apropierea localității Armeniș lângă schitul de la Piatra Scrisă. În urma impactului de o violență extremă din cauza vitezei  excesiv de mari, motorul autoturismului  a sărit de sub capotă undeva la vreo 50 de m de locul accidentului.

În timp ce un conducător auto de 23 de ani conducea un autoturism cu numere de Caras Severin, din direcția Caransebes către Băile Herculane, ar fi pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule – un TIR, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, tirul s-a oprit într-un parapet, iar autoturismul afost  proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar din direcția Caransebes către Băile Herculane.

În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului de 23 de ani. Acesta a fost scos din autoturism de alți participant la traficul rutier, după care, a fost preluat de un echipaj al SAJ și  transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Traficul a fost blocat mai bine de 3 ore, coada de mașini formată având în jur de 10 km de o parte și de alta a locului accidentului. Polițiștii au efectuat cercetarea și măsurătorile specific și au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpa.

În urma testărilor, pentru toți cei 3 conducători auto, rezultatul a fost zero.  

Comentarii

comentarii