Accident carambol cu fuga de la locul accidentului pe Pasajul Nera VIDEO

Accident carambol cu fuga de la locul accidentului. La inceputul saptamanii, pe Pasajul Superior Nera din Reșița, s-a produs un accident rutier. Nu au fost persoane grav rănite, numai că, autoarea accidentului – o șoferiță – a fugit de la locul producerii acestuia. Accidentul de tip carambol, s-a soldat cu rănirea ușoară a două persoane și s-a petrecut în următoarele împrejurări: Un autoturism care circula pe banda 1, din direcția Centrul Civic către Cartier Muncitoresc, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, acroșând autoturismul care circula pe banda 2. Autoturismul de pe banda 2, ar fi pătruns pe contrasens, unde a acroșat frontal un al alt autoturism.

Din accident a rezultat ușoară a 2 persoane: de 51 și 61 de ani – conducătorii ultimelor 2 autoturisme. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

 

 

 

In cursul serii, a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul rutier produs pe Pasajul Superior Nera, soldat cu rănirea ușoară a 2 persoane. Conducătorul auto în cauză – o femeie de 30 de ani din Oravița, este bănuită că a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Accident carambol cu fuga de la locul accidentului. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Comentarii

comentarii