Accident carambol la Cavaran pe DN6 cu un mort, patru răniți și 5 autovehicule distruse

Polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Caraș-Severin au fost sesizați despre faptul că ieri, pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autoturism înmatriculat în Austria, din direcția Caransebeș către limita cu județul Timiș, ar fi intrat în coliziune lateral stânga cu un autoturism înmatriculat în București și cu un ansamblu de vehicule înmatriculate în Turcia, care circulau pe sensul opus, fiind proiectat înapoi pe sensul său de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

În accident a fost implicat și un al treilea autoturism, înmatriculat în județul Timiș, care circula în spatele autoturismului înmatriculat în Austria.

Conducătorul auto, în vârstă de 48 de ani, a decedat la fața locului.

Alte 4 persoane au fost transportate la spital, rănirea pasagerei dreapta față din autoturismul înmatriculat în Austria, a conducătorului autoturismului înmatriculat în județul Timiș și a altor 2 pasageri din aceeași mașină.

Toți cei 4 conducători auto au fost testați alcooltest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii