Accident carambol la Slatina Timis cu un mort si 3 raniti

Accident carambol la Slatina Timis cu un mort si 3 raniti. În această dimineață, pe DN 6 la km 434+400 m, in afara localității Sadova Veche, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea ușoară a altor 3.

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi  adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în partea stângă un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului.

Accident carambol la Slatina Timis cu un mort si 3 raniti. În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebes a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers.

În urma coliziunii, a rezultat  decesul conducatorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor 3 pasageri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În acest moment, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe sensul de mers Caransebes-Băile Herculane.

Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Accident carambol la Slatina Timis cu un mort si 3 raniti. Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii