Accident carambol pe DN6 – E70 în apropierea de intersecţia Prisaca – Zăgujeni VIDEO

Accident carambol pe DN6 – E70 în apropierea de intersecţia Prisaca – Zăgujeni. Un grav accident de circulație ce se putea termina cât se poate de prost, a avut loc astă-noapte pe DN6 în apropierea intersecției Prisaca – Zăgujeni. Două persoane au ajuns la spitalul de urgență în stare gravă și două autoturisme au suferit daună totală. Plus o autofurgonetă cu direcția făcută praf.

Șoferul unui autoturism Dacia Sandero ce rula dinspre Lugoj spre Caransebeș,  la un moment dat, a vrut să vireze spre stânga pentru a intra într-o benzinărie cu parcare. Doar că a făcut-o fără să se asigure și drept consecință, a fost izbit violent din spate de un alt autoturism ce se afla în depășirea acestuia. Impactul a fost așa de violent încât primul autoturism a fost aruncat de pe carosabil pe câmp. Aproximativ 25-30 de metri.

Autoturismul care a  lovit din spate, a fost proiectat la rândul său în roata unei autofurgonete ce circula din sens opus. Cert este că ambele autoturisme au fost avariate rău de tot fiind bune acum de fier vechi.

Două persoane au fost preluate de echipajele ambulanței și transportate la UPU din cadrul Spitalului Municipal Caransebeș. Polițiștii sosiți la locul accidentului, au făcut măsurătorile ce se impun în astfel de situații pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului și împrejurările în care s-a produs acesta. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penal pentru vătămare din culpă și distrugere.  

Accident carambol pe DN6 – E70 în apropierea de intersecţia Prisaca – Zăgujeni. Acestea sunt informații preliminare obținute pe surse și documentate la fața locului și care pot suferi modificări în funcție de mersul anchetei.

 

Comentarii

comentarii