Accident cu 10 mașini avariate, dintre care, cinci făcute praf la Reșița VIDEO EXCLUSIV

Un accident în care un tânăr de 23 de ani a făcut praf …10 mașini, dintre care 9 parcate regulamentar, a avut loc aseară în jurul orei 23 la Reșița. Accidentul, s-a petrecut pe Bulevardul Muncii din cel mai mare cartier al orașului. Tânărul de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism, se îndrepta dinspre Gara de Nord spre ieșirea spre Timișoara. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul, a lovit o primă mașină parcată regulamentar, pe locul de parcare de la marginea drumului. De aici, a început balamucul: după prima mașină – care la rândul său a lovit o alta parcată lângă ea, mașina scăpată de sub control a luat alte mașini la rând, s-a întors la 180 de grade și a mai lovit un alt autoturism carte se deplasa regulamentar în sens contrar.


Cel puțin 5 autoturisme au fost avariate în așa hal încât mai sunt bune de fier vechi sau piese de schimb. Celelalte autoturisme, au fost avariate, dar se mai pot repara. Tânărul se afla în autoturism cu un alt bărbat pe locul pasagerului. În urma impactului, atât șoferul a cât și pasagerul, au scăpat aproape nevătămați și au ieșit cam greu din mașină. Vecinii care au auzit bufniturile, au ieșit la geamuri și în fața blocului unde au văzut dezastrul.
Șoferul mașinii era foarte agitat și a dat dovadă de un comportament violent. El a refuzat să prezinte actele sale și ale mașinii, apoi a refuzat și proba cu aparatul etilotest. În cele din urmă, a fost încătușat și dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge și cele biologice pentru a se vedea dacă a consumat sau nu substanțe halucinogene.


Martorii spun că acesta mirosea puternic a alcool și avea un echilibru precar. Tot a alcool mirosea și pasagerul care a vorbit cu noi și care se vedea de la o poștă că a consumat alcool. Pe surse am aflat că într-un final a acceptat să sufle în aparatul etilotest care a arătat o concentrație de alcool de 0,85 la mie. În schimb, a refuzat recoltarea probelor biologice și cele de sânge.


Polițiștii sosiți la locul accidentului, au audiat mai mulți martori și vecini din zonă, pe păgubiții a căror mașini au fost avariate, au făcut măsurători și au deschis un dosar de cercetare pentru avariere la care se vor adăuga și restul faptelor de care este bănuit șoferul. Plus dosarele de la firmele de asigurări.

Comentarii

comentarii