Accident cu 3 tineri în spital, un BMW făcut praf și mari semne de întrebare lângă Bucoșnița VIDEO

Un tânăr de 19 ani aflat la volanul unui BMW, băut, și-a băgat prietenii în spital după ce a provocat un accident pe un drum județean în zona Caransebeș. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4 pe drumul județean 608C ce face legătura cu Slatina Timiș- Goleț- Bucosnița.

Din primele informații, șoferul în vârstă de aproximativ 19 ani, a vrut să își impresioneze prietenii mai tineri ca și el. Așa că, și-a mai luat doi amici – minori amândoi – o fată de 14 ani și un băiat de 16 ani, s-a urcat băut la volanul BMW-ului și a demarat în trombă de la Goleț spre Caransebeș. Înainte de localitatea Bucosnita, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, a ajuns în rigola de pe contrasens iar autoturismul s-a dat de mai multe ori peste cap. Autoturismul s-a dezmembrat efectiv, s-a transformat într-o grămadă de fiare contorsionate și s-a oprit pe un podeț, pe o parte.


Deși pare incredibil, tinerii au scăpat cu viață, chiar cu răni ușoare, au ieșit singuri din ce a mai rămas din mașină. Unul dinte ei a sunat la 112, iar la fața locului, au sosit mai multe echipaje de ambulanță și polițiștii. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor când aparatul etilotest a arătat o concentrație de 0.67 mg/alcool în aerul pur expirat în cazul șoferului – tânărul de 19 ani.


Cu toții au fost transportați la Spitalul municipal de urgență din Caransebeș pentru investigații și îngrijiri medicale. Politistii au efectuat cercetări la fața locului și vor stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Întrebarea care se pune este cum au plecat minorii de acasă, având în vedere că accidental s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața. Oare locuiau singuri? Chiar nimeni nu și-a pus întrebarea unde pleacă o copila de 14 ani la acea oră?

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu 3 tineri în spital, un BMW făcut praf și mari semne de întrebare lângă Bucoșnița VIDEO

Comentariile sunt închise.