Accident cu 5 victime – printre care și un copil si 4 autoturisme avariate la Nicolinț pe DN57 EXCLUSIV VIDEO

Un grav accident de circulație soldat cu 5 răniți – printre care și un copil cu vârsta de 16 ani, a avut loc aseară în localitatea Nicolinț din Caraș Severin, pe DN57. Accidentul a fost provocat de un bărbat de 60 de ani din Moldova Nouă- fost polițist. Aflat la volanul unui autoturism având alături alți 3 pasageri, pe un drum în pantă din direcția Moldova Nouă spre Oravița, s-a angajat într-o depășire, fără să se asigure corespunzător.


Din sens opus, din direcția Oravița către Moldova Nouă, circula un autoturism condus de o femeie de 26 de ani din Berliște. A urmat impactul. Mașinile au fost proiectate spre marginea drumului unde erau parcate regulamentar, în fața caselor, alte autoturisme care au fost avariate. Cinci persoane au fost rănite.


La fața locului au sosit mai multe mașini ale serviciului de ambulanță care au transportate la spitalele din Oravița și Reșița 5 persoane rănite – cei doi conducătorii auto și pasagerii din prima mașină. Aceștia au cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani.
Echipajele de poliție și criminaliștii au efectuat verificările şi măsurătorile necesare pentru întocmirea unui dosar de cercetare penală pentru rănire din culpă.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu 5 victime – printre care și un copil si 4 autoturisme avariate la Nicolinț pe DN57 EXCLUSIV VIDEO

Comentariile sunt închise.