Accident cu 6 victime dintre care 3 copii, pe DN6 la Armeniș VIDEO

Aseară, în jurul 20, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Armeniș, km 426+50 m, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 6 persoane.

În accident au fost implicate un autoturism cu capacitatea 8+1 locuri și un ansamblu de vehicule, compus din cap tractor și semiremorcă.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor 6 persoane din autoturism, 3 adulți și 3 minori. Pentru două persoane adulte aflate în microbuz (conștiente și cooperante) au fost necesare manevre de descarcerare. Toți pasagerii din microbuz au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale la UPU Caransebeș. Toate conștiente. Șoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

La locul intervenției au fost alocate următoarele resurse: de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș două autospeciale pentru stins incendii/descarcerare, o ambulanță SMURD B2. SAJ Caras-Severin a intervenit cu 4 ambulante. La acestea s-au adăugat si echipaje ale  IPJ Caras-Severin.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Pe timpul efectuării cercetării la fața locului pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul, circulația a fost oprită pe DN6. Coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 15 km de o parte și de alta a locului în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comentarii