Actualitate

Accident cu 7 victime lângă Reşita – Doua in stare foarte grava VIDEO

Şapte persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita, dintre care două în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier produs astăzi pe drumul naţional ce leagă Reşita de Timişoara. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Bocşa. Cele 7 persoane se aflau în două autoturisme care s-au lovit frontal: un autoturism Logan şi un taximetru.

Din primele constatări ale poliţiştilor, se pare că unul dintre autoturisme – Loganul condus de un bărbat de aproximativ 65 de ani, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal taximetrul care circulă regulamentar.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, SMURD-ul şi 4 maşini de ambulantă. Pentru scoaterea unuia dintre pasageri din Loganul distrus, a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. În total, 7 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita. Două persoane – o tânără de 20 de ani din taximetru şi soţia şoferului care a provocat accidentul, au fost transportate în stare gravă cu elicopterul SMURD la Clinica de traumatologie la Timişoara. Un alt pacient a refuzat internarea, iar ceilalţi patru sunt în stare stabilă.

Din cauza accidentului, circulaţia pe Drumul Naţional 58B a fost blocată total aproximativ două ore, formându-se cozi de maşini pe o distanţă de peste 5 kilometri. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală şi au trecut la verificarea actelor şi autorizației de transport pentru taxi.

Comentarii

comentarii