Accident cu autocisternă încărcată cu oxigen lichid la Reşița EXCLUSIV VIDEO

Un accident de circulația în care au fost implicate o autocisternă ce transporta 20 de tone de oxigen lichefiat și un autoturism Logan. Autoturismul care venea din contrasens a intrat pe banda de mers a autocisternei și a lovit-o în lateral.

Șoferul mastodontului a observat că ceva nu este în regulă cu Loganul și că acesta vine direct spre el. Omul a tras de volan pe dreapta cât a putut de mult, dar aflându-se în oraș, nu avea unde să se mai ferească.

Loganul a lovit rezervorul de combustibil al autocisternei,  după care a frecat-o pe toată lungimea până ce s-a oprit. În tot acest timp, șoferul Loganului nu a schițat nici un gest de a evita impactul.

Mai mult chiar, șoferul autoturismului prezenta o stare avansată de confuzie, era incoerent în vorbire și era total dezorientat. Având în vedere încărcătura cisternei și faptul că accidentul s-a petrecut în mijlocul unui cartier al orașului, la fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri militari, polițiștii și jandarmii.

Polițiștii l-au testat pe șoferul Loganului cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. Având în vedere comportamentul șoferului și starea lui de confuzie totală, oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în ordine cu șoferul din punct de vedere medical, așa că, au solicitat transportarea conducătorului la UPU Reșița pentru un consult neurologic.

Din fericire, nu s-a înregistrat nici o scurgere de gaz, iar în jurul orei 18, circulația a fost reluată în zonă.

Comentarii

comentarii