Accident cu biciclist lovit de TIR la Zăgujeni VIDEO

Accident cu biciclist lovit de TIR la Zăgujeni. Un grav accident de circulație ce se putea termina tragic, a avut loc aseară pe DN6 – E70, in apropierea intersecției de la Zăgujeni. Un biciclist ce transporta mai multe bagaje, se îndrepta dinspre Caransebeș spre Lugoj. La un moment dat, în apropierea intersecției de la Zăgujeni, acesta a virat spre stânga, ajungând brusc în fața unui autotir care se îndrepta în aceiași direcție.

Șoferul mastodontului a avut prezență de spirit și a călcat brusc frâna, iar impactul cu biciclistul a fost mult atenuat – acesta ajungând în șanțul destul de adânc din marginea drumului . Omul a fost accidentat destul de grav, dar nu are viața pusă în pericol. El a fost preluat de un echipaj al ambulanței care l-a transportat la UPU Caransebeș. Norocul lui a fost că autocamionul nu avea viteză mare.

Accident cu biciclist lovit de TIR la Zăgujeni. Polițiștii sosiți la fața locului au început cercetările și au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă.

Comentarii

comentarii