Accident cu BMW într-un stâlp și Câlnicul lăsat fără curent electric VIDEO EXCLUSIV

Accident cu BMW într-un stâlp și Câlnicul lăsat fără curent electric. Un accident de circulație cât se poate de spectaculos, a avut loc aseară în jurul orei 22 în cartierul reșițean Câlnic. Un autoturism BMW cu numere ,,dă pă Franța” a lovit un stâlp de ciment care susținea firele de curent electric ce alimentează cartierul, fire care s-au rupt. Accidentul s-a petrecut la nici 50 de metri de punctual de transformare al energiei electrice al cartierului. Așa că, cel ce s-a aflat la volan, a reușit ca în câteva secunde, să lase câteva mii de locuitori fără curent electric.


Accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive într-o curbă strânsă la stânga. De altfel, locul este cunoscut pentru mulțimea accidentelor petrecute exact acolo de-a lungul anilor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor militari care au izolat imediat zona până la sosirea echipelor de la societatea de energie electrică.


Conform declarațiilor proprii, la volan s-ar fi aflat o tânără de aproximativ 18-19 ani. Aceasta susținea cu tărie că ea a condus autoturismul, lucru contestat de mai mulți locuitori din zonă care au ieșit din case în momentul în care au auzit pocnitură și au rămas fără curent electric.
Polițiștii i-au atras atenția tinerei că declarațiile false sunt pedepsite de lege, dar fiindcă tânăra a susținut în continuare că ea a fost şoferiţa, a fost testată cu aparatul etilotest care a arătat zero.

Accident cu BMW într-un stâlp și Câlnicul lăsat fără curent electric. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Asta până acum, dar noaptea este lungă și la cum arată mașina, este greu de crezut că șoferul nu a pățit nimic în urma impactului.

Comentarii

comentarii