Accident cu cisterna si coada de 2 km la Resita VIDEO

Accident cu cisterna si coada de 2 km la Resita. Pe DN 58, în afara localității Soceni, s-a produs aseară un accident rutier, în următoarele împrejurări:

 

 

În timp ce un bărbat de 70 de ani, din Bocșa conducea un autoturism din direcția Soceni către Reșița, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într- o curbă deosebit de periculoasă, marcată și semnalizată corespunzător și pe un carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu roata stânga față a unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă cisternă, care transporta dioxid de carbon, condus de un bărbat de 26 de ani din Reșița.

Accident cu cisterna si coada de 2 km la Resita. In prima faza, pompierii militari au izolat zona si i-au chemat in ajutor pe specialistii de la substante periculoase. Au intervenit de urgență două echipaje de stingere, două echipaje SMURD și echipajul CBRN din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, precum și echipaje ale Poliției. Circulatia a fost oprita mai bine de doua ore, coloana de masini, de o parte si de alta a evenimentului, depasind doi km. Din fericire, în urma accidentului, nu au fost înregistrate scurgeri ale dioxidului de carbon din cisternă.

De asemenea, in urma impactului a rezultat rănirea ușoară a două persoane din autoturism, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Accident cu cisterna si coada de 2 km la Resita. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii