Accident cu două autovehicule și un șofer băut la Băuțar

Accidentul s-a petrecut duminică seara pe DN58 pe raza localității Băuțar. Din primele informații primite surse, se pare că șoferul unei autoutilitare ce se deplasa dinspre Hațeg spre Oțelu Roșu, la un moment dat, ar fi virat la stânga. Aceasta, cu toate că pe mijlocul drumului este marcaj de linie continua. În același moment, șoferul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, s-a angajat în depășire. Impactul a fost unul deosebit de violent și doar norocul a făcut ca accidentul să fie fără victime omenești.

În urma imoactuluim ambele autovehicule au suferit avarii, dar nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv pentru șoferul autoutilitarei care a vrut să vireze la stânga. Acesta avea o alcoolemie de 0.30 mg/alcool în aerul expirat. În cazul celui de-al doilea șofer, rezultatul a fost negativ.

Accident cu două autovehicule și un șofer băut la Băuțar. Ambii conducători auto au rămas fără permisul de conducere și s-au ales cu sancțiuni contravenționale. Mai mult de atât, șoferul autoutilitare a rămas și fără certificatul și numerele de înmatriculare pentru lipsa poliței RCA, plus dosarul penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu două autovehicule și un șofer băut la Băuțar

Comentariile sunt închise.