Accident cu maşina în apa Terovei, la Reşita VIDEO

Accident cu maşina în apa Terovei, la Reşita. Mai mulţi tineri s-au gândit să facă o plimbare nocturnă cu maşina. Numai că, sfârșitul excursiei s-a soldat cu o baie – cu tot cu maşina, în albia pârâului Terova.

Gaşca de plimbăreți din Dealul Crucii, a trecut la acțiune. Băieţii s-au îngrămădit unii peste alții în autoturismul ,,adus dă pă Italia” şi au pornit la o tură prin oraş. Numai că plimbarea lor a fost foarte scurtă. Au făcut un drum până la Liceul Traian Vuia, acolo maşina a întors şi a pornit înapoi spre Dealul Crucii. dar, nu a fost să fie. În zona garajelor de pe Valea Terovei, pe o porțiune de drum drept, șoferul de ocazie și neexperimentat, a călcat pedala de accelerație, dar a pierdut controlul volanului. Mașina a sărit peste bordură, peste trotuar și de acolo, tinerii au zburat – cum altfel- cu tot cu mașina, drept în albia pârâului Țerova. Cu roțile în sus.

Cu toate că vorbim aici de peripeții ca în filmele de acțiune cu cascadori, imaginile vorbesc de la sine, nici unul dintre ocupanții mașinii nu și-a pierdut viața. Publicam filmul cu întârziere fiindcă ……abia acum s-a putut.

Accident cu maşina în apa Terovei, la Reşita. Şi tot n-am aflat ce s-a întâmplat acolo.

Comentarii

comentarii