Accident cu mașina în sanț și turmă de oi pe European 70 la Sadova Veche VIDEO

Prima zi de lucru de după sărbătoarea Crăciunului, a fost una presărată cu accidente rutiere. Mai ales pe DN6. Cu alte cuvinte, accidentele s-au ținut lanț pe drumul european 70, drum ce leagă Oltenia de Banat. Un prim accident s-a petrecut în jurul prânzului la Domașnea unde un autoturism în care se aflau patru persoane s-a rostogolit și s-a turtit de zidul de sprijin. Din fericire, toți ocupanții au scăpat cu viață.


Apoi, o tamponare uşoară în lanț a avut loc în apropiere de Băile Herculane, după care, a urmat un alt accident la Sadova Veche.
Din primele informaţii se pare că un șofer ar fi oprit un autoturism pe drumul european deoarece……o turmă de oi i-a tăiat calea. Mai exact, ovinele s-au apucat să traverseze drumul extrem de circulat. Normal că așa ceva numai în România se poate întâmpla. Șofer a văzut oile la timp, a încetinit și a aprins semnalizarea de avarie. Numai că, un alt autoturism a venit din spate iar conducătorul auto, nu a fost prea atent la drum. Acesta a lovit în plin autoturismul care staționa și l-a aruncat în șanțul de la marginea drumului. Unul din ocupanții autoturismului lovit, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Fiindcă din accident au rezultat persoane rănite și pagube materiale, acum rămâne ca poliţiştii să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul ce a dat peste cap traficul rutier pe drumul ce leagă Banatul de Oltenia. Apropo, ciobanul a făcut ce știe el mai bine: tiptil, tiptil, și-a luat tălpășița și s-a făcut nevăzut cu tot cu turmă.

Comentarii

comentarii