VIDEO Accident cu microbuz la Câlnic – O șoferiță grăbită a tăiat linia continuă

Un nou accident s-a produs astăzi la Reșița. Pe linie continuă în cartierul Câlnic, o șoferiță a intenționat să ,,taie” linia și să vireze pentru a intra la sediul APIA din Câlnic.
În zonă este linie continuă, însă șoferița a ignorat acest lucru și a forțat norocul, numai că de pe cealaltă bandă din celălalt sens, venea un microbuz de Bocșa încărcat cu pasageri, microbuz care cu toată strădania șoferului, a lovit mașina șoferiței imprudente.
Din fericire, microbuzul nu avea viteză și astfel nimeni nu a fost rănit, Sunt doar pagube materiale – și alea minore care la o adică se rezolvă cu un tub de superglue și vreo 2 m de sârmă.

Lăsând gluma la o parte, urmările accidentului puteau fi tragice – mai ales pentru șoferiță fiindcă mașina ei a fost lovită exact în dreptul ei. Unde mai pui că microbuzul era plin cu pasageri din Bocșa – unii foarte bronzați – și care nu au ținut cont că sunt în fața bisericii, așa că vorbele rostite s-au referit și la sfinții de pe pereți, dar și la unele preparate culinare erotico-extravagante.

În urma impactului mașina s-a ales cu portiera îndoită și a rămas sigur fără oglindă. Fiindcă a ignorat legea, acum este – tot sigur, că și șoferița va rămâne și fără permis de conducere, deoarece a tăiat linia continuă.

Comentarii

comentarii