Accident cu multe semne de întrebare în apele lacului Trei Ape din Caras Severin

Un apel sosit aseară la Serviciul Special 112, anunța un accident produs pe Muntele Semenic. Mai exact, apelantul spunea că i-a dispărut un coleg – șofer pe un TAF – utilaj cu care se lucrează la pădure și pe drumurile forestiere.

Acest a plecat să-l  caute și în jurul orei 18, a găsit utilajul în apele lacului de acumulare Trei Ape de pe Muntele Semenic. Omul a coborât în râpă unde a găsit TAF-ul pe jumătate intrat în apă, dar cu ușa deschisă și nici o persoană în jur.

Omul a sunat la 112 și între timp și-a mai căutat colegul în apă și pe mal. La fața locului au sosit echipajele SAJ, SMURD, ale pompierilor și scafandrilor militari și polițiștii din Brebu Nou.

Căutările au continuat în apă și pe mal până în jurul orei 20 când s-a lăsat întunericul. Acestea au fost suspendate urmând să fie reluate în această dimineață (joi).

Cel mai curios lucru este că ușa cabinei a fost găsită deschisă și lipseau cheile din contact. Ba mai mult, se pare că din baraca în care erau cazați muncitorii forestieri, ar fi dispărut hainele de oraș ale șoferului de pe taf.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală iar pompierii militari și scafandri vor continua azi căutările.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.