@Breaking newsPolitie

Accident cu o mașina făcută praf cu rotile în sus şi 5 tineri scăpaţi teferi EXCLUSIV VIDEO

Cinci tineri din Caraș Severin, pot spune că s-au născut pentru a doua oară și că soarta le-a fost favorabilă, mai exact, poate au trecut prin aventura vieții lor. Un autoturism condus de o unul dintre ei în vârstă de aproximativ 19 de ani și în care se mai aflau încă 4 tineri, se îndrepta dinspre Văliug spre Reșița pe drumul județean Reșița – Sememic.

Tinerii au profitat de greva profesorilor și s-au gândit să meargă la pe munte la Văliug să facă o ședință foto – poze pentru albumul de terminarea clasei a VIII a. La întoarcere, șoferul autoturismului Opel Astra care avea permis de conducere de nici o lună, la o curbă semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit în décor mașina ajungând într-o râpă între localitățile Secu și Cuptoare.

Autoturismul s-a rostogolit de câteva ori pe o distanță de aproximativ 30 de metri la o diferență de nivel de aproxumativ 20 metri și s-a oprit cu roțile în sus.
Ca prin minune, deși este incredibil, din fericire accidental este fără victime. Toți cei cinci tineri au ieșit singuri și teferi din autoturism. Între timp, accidental a fost anunțat la 112 – la locul respectiv sosind echipajele ambulanței, pompierilor și ale poliției.

Comentarii

comentarii