Accident cu pagube materiale din cauza nămolului de pe carosabil, la Lupac

Nămolul lăsat pe asfalt de un tractor venit de pe câmp, a dus la provocarea unui accident de circulație pe DJ 587 la ieșirea din Lupac spre Reșița.

Un tractorist a intrat pe carosabil cu tractorul cu care fusese pe câmp fără să oprească și să curețe cauciucurile așa cum este omenește, de bun simț și cum cere și legea. Nici nu i-a păsat individului că de pe cauciucuri au căzut pe asfalt grămezi de noroi și nici că a lăsat în urma lui o mizerie de nedescris pe carosabil. Ghiolbanul a plecat mai departe spre sat și nu l-a durut nici în ,,țeava de eșapament” de ceea ce se poate întâmpla din cauza lui, mai ales că acolo drumul este într-o ușoară curbă, după o porțiune de drum drept.

Nu a trecut prea mult timp până în momentul în care un autoturism Skoda a derapat din cauza nămolului de pe carosabil și a lovit un alt autoturism – tot Skoda – ce venea din sens contrar. În urma impactului, una dintre mașini a ajuns în tufele din marginea drumului iar cealaltă s-a răsucit ca titirezul pe asfalt.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită – în urma accidentului rezultând doar pagube materiale. De menționat că ambele autoturisme au anul 2014, ca an de fabricație.

Comentarii

comentarii