@Breaking newsPolitie

Accident cu roțile în sus în Bârzava din cauza vitezei pe drum alunecos la Câlnic VIDEO

O șoferiță poate spune, pe bună dreptate, că a început săptămâna cu stângul. Asta după ce de pe carosabil, a ajuns cu mașina în râul Bârzava. Se pare că femeia nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă în apropiere de cartierul Câlnic. Un autoturism ce rula dinspre Bocșa spre Reșița, a ajuns în râpa din marginea drumului și mai apoi, în râul Bârzava. Toate acestea din cauza neadaptării șofatului la condițiile de drum acoperit cu polei. La volanul mașinii se afla o femeie de 36 de ani.

După ce a ajuns cu autoturismul în apă, femeia a reușit să iasă singură din mașină și să urce până la marginea drumului Timișoara – Reșița. Norocul ei a fost într-un echipaj al ambulanței ce mergea spre Timișoara. Oamenii au oprit, i-au acordat primul ajutor și între timp, la fața locului a sosit un alt echipaj de ambulanță care a preluat femeie pe jumătate înghețată și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița.

La fața locului au venit și echipaje ale poliției și jandarmeriei care au desfășurat acțiuni specifice pentru a afla care sunt circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Fiindcă firma de tractări sosită să ridice mașina din albie nu a așteptat permisiunea polițiștilor de la serviciul rutier, autoturismul a fost repus în poziția în care a ajuns în urma accidentului.  

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident cu roțile în sus în Bârzava din cauza vitezei pe drum alunecos la Câlnic VIDEO

Comentariile sunt închise.