Accident cu un decedat, doua persoane rănite si circulație oprită pe DN58 VIDEO

În această seară în jurul orei 18, pe DN58 la ieșirea din Reșița spre Caransebeș, a avut loc un grav accident de circulație soldat cu un mort și 4 răniți. Evenimentul a fost anunțat prin serviciul special 112. În accident au fost implicate două autoturisme. O persoană a decedat pe loc, iar o alta a rămas încarcerată. La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Reșița.De asemenea, încă două persoane au fost grav rănite și au necesitat îngrijiri medicale . Unul dintre răniți este un copil. O a cincea persoană a fost evaluată la faţa locului, însă a refuzat (deocamdată) transportul la spital. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri între Reșița și Caransebeș. Știre în curs de actualizare.

UPDATE ora 21 IPJ –

În această seară, la ora 18.10, la ieșire din Reșița spre Caransebeș, pe DN 58, km 35+900 m, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 3, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reșița.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane, conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier este restricționat până la finalizarea cercetării. Se circulă dirijat pe un sens. – IPJ Caraș Severin

Multumiri speciale lui Marius pentru imagini.


Comentarii

comentarii