Accident cu vitezomanul Gică ce și-a rupt mașina mică – Pe Strada Cazărmii in Caransebes VIDEO

Accident cu vitezomanul Gică ce și-a rupt mașina mică. Viteza și nepriceperea l-au făcut de a proptit mașina în gardul – balustradă. Și nu vorbim de orice mașină, ci, de un Mercedes. Dar fie ea mașina cât de tare, tot n-a rezistat impactului cu gardul de metal de pe Strada Cazărmii.

Ziua în amiaza mare, un șofer grăbit nevoie mare, a pierdut controlul volanului autoturismului Mercedes pe care-l conducea și s-a oprit într-un gard de metal de pe Strada Cazărmii din Municipiul Caransebeș. Impactul a fost așa de puternic încât s-a rupt și gardul, dar și roata mașinii din față, partea stângă.

În loc să anunțe poliția și proprietarul gardului – Primăria Caransebeș – cel aflat la volan (nu-i putem spune șofer fiindcă nu știm dacă are sau nu permis de conducere auto) individul a părăsit locul accidentului. Și asta în 3 roți fiindcă a patra, cea cu pricina, abia se mai ținea în încheieturi. Adevărul este că nu a ajuns prea departe. Doar până pe Strada Gării unde a abandonat Mercedesul, dar pe sensul opus de mers.

Apoi, șoferul, a părăsit locul accidentului. Poate că lucrurile ar fi rămas așa încurcate, numai că, în zonă există și camere de supraveghere. Pe imagini se vede cum acesta a încercat să se facă nevăzut, așa cu roata ruptă la mașină.

Accident cu vitezomanul Gică ce și-a rupt mașina mică. Fiind vorba de pagube materiale, polițiștii au intrat pe fir pentru a stabili cine a fost la volan, dacă persoana respectivă are permis de conducere, dacă mașina este înmatriculată, dacă are verificările la zi și câte alte probleme pe care ți le faci singuri atunci când n-ai de lucru.

Comentarii

comentarii