Actualitate

Accident de circulatie cu o ambulanta pe DN 6 langa Caransebes Doi morti si o femeie grav ranita

În jurul orei 21.10, pe DN 6, la aproximativ 10 km de Caransebeş pe raza comunei Buchin, s-a produs un accident rutier între un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ce se îndrepta spre Caransebeș. Mașina aparținea substației de ambulanță de la Domașnea și transportă un minor la Spitalul municipal de urgentă din Caransebeș. Acesta se afla în partea rezervată pacienţilor și era însoțit de o rudă. În cabina ambulanței, alături de șofer, se afla o asistentă medicală.

Tragedia s-a petrecut pe o porțiune cu drum drept, în apropiere de intersecția cu drumul care duce în satul Bucoșnița. Se pare că mașina ambulanței circula cu viteză, avea sistemele de avertizare acustice și luminoase pornite și era pe contrasens într-o depășire în momentul impactului frontal. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi trei ambulanţe SAJ Caraș Severin.

Din nefericire, cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au fost declaraţi decedaţi de către medicul sosit la locul evenimentului, iar alte două persoane – însoțitorul minorului și asistenta din mașina de ambulanță, au fost preluate de către ambulanţe în vederea transportării la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate. Având în vedere gravitatea și multitudinea rănilor și traumatismelor suferite de către asistentă medicală, de la Timișoara a fost trimisă o ambulanță dotată special care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul de Traumatologie din Timișoara. Se pare că viața femeii atârnă de un fir de păr fiind grav rănită.

Circulația pe DN 6 a fost blocată o perioadă de timp – mașinile fiind dirijate pe o rută ocolitoare – timp în care poliția și criminaliștii au cules probe și au făcut măsurători.

Acestea sunt informatii preliminare ce pot suferii modificari. Vom reveni cu amanunte si pozitia IPJ Caras Severin.

Comentarii

comentarii