Accident de circulaţie cu trei victime la Bocşa VIDEO

Accident de circulaţie cu trei victime la Bocşa VIDEO. Grav accident de circulaţie în această seară la Bocşa. Accidentul s-a soldat cu 3 victime care au ajuns la spitalul de urgenţă din Reşita. Plus două autoturisme avariate grav – mai exact – fier vechi şi piese de schimb. Evenimentul s-a petrecut la nici 100 de metri de intersecţia DN58B cu drumul judeţean spre Dognecea. Conform celor spuse de martori, un autoturism ce s-a pus în mişcare şi în care se aflau două persoane, a fost lovit frontal de un alt autoturism ce rula din sens invers. Se pare că acesta a intrat pe contrasens.

În urma impactului deosebit de violent, unul dintre autoturisme a fost ,,zburat” peste marginea şoselei rămânând suspendat cu partea din spate pe capul unui pod deasupra unei ţevi de gaz. Cele trei victime rezultate în urma ciocnirii, au fost scoase din maşini de către locuitorii din zonă. Două victime au fost scoase din autoturism chiar de ginerele acestora, de la care tocmai plecaseră cu câteva minute mai înainte.

Accident grav petrecut în această seară pe DN58 B, la Bocșa. Autoturismele avariate au fost ridicate de firma de tractari auto ,,Tractam orice” in conditii deosebite. Circulatia rutiera a fost ingreunata mai bine de doua ore – circulandu-se dirijat cu ajutorul agentilor de politie.

Accident de circulaţie cu trei victime la Bocşa VIDEO. La fața locului au sosit 3 maşini de ambulanţă, un echipaj SMURD şi poliţiştii din Bocşa. Echpajele ambulanțelor au preluat cele trei victime în stare de conștiență şi după ce le-au acordat primul ajutor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Cei trei au răni şi traumatisme, sunt internate pentru investigații medicale amănunțite și nu au viaţa pusă în pericol.

Comentarii

comentarii