Accident de circulație la Reșița din cauza …soarelui VIDEO

Accident de circulație la Reșița din cauza …soarelui. Neatenția la volan a tras pe linie moartă unul din autobuzele operatorului de transport public în comun din Reșița. Autobuzul a izbit din plin, culmea o autospecială a primăriei Reșița. 

Un accident spectaculos a avut loc în această dimineață în Reșița, când un autobuz aparținând operatorului de transport public în comun din municipiul de pe Bârzava, Transport Urban Reșița, a lovit un camion ce aparținea primăriei. Se pare că soarele ar fi fost de vină. Șoferul spune că i-ar fi intrat lumina soarelui în ochi. În autobuz, se aflau puține persoane care din fericire, nu au suferit răni. La fața locului, au venit echipe ale poliției și ale pompierilor SMURD pentru a asigura asistența medicală. 

Accident de circulație la Reșița din cauza …soarelui. Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat că părțile implicate s-au înțeles amiabil. Din fericire, autobuzul este asigurat, dar din păcate, Transport Urban Reșița, va trebui să se descurce cu un autobuz mai puțin.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident de circulație la Reșița din cauza …soarelui VIDEO

Comentariile sunt închise.