Accident de snowmobil pe Muntele Mic cu doi răniți dintre care unul în comă VIDEO

Accident de snowmobil pe Muntele Mic cu doi răniți dintre care unul în comă

Două persoane au fost grav accidentate pe Muntele Mic după ce s-au răsturnat cu un snowmobil. Este vorba de doi bărbați cu vârstele cuprinse într 45 şi 55 de ani care au ieșit seara la o plimbare. Accidentul s-a petrecut în zona stației de sosire a telescaunului vechi care nu mai funcționează de ani buni.

Patronul unei pensiuni din stațiunea Muntele Mic, împreună cu un prieten, au suferit răni grave după ce s-au răsturnat cu snowmobilul. Pasagerul a suferit răni grave, dar din păcate, cel ce conducea snowmobilul, este în comă.

Salvamontiștii sosiți la locul accidentului au găsit snowmobilul răsturnat și pe cei doi bărbaţi în stare de inconștiență. Bărbatul de 55 de ani avea un traumatism cranio-cerebral deschis. Bărbatul de 45 de ani și-a revenit și acuză dureri puternice la bazin și la coloană, dar era lucid și cooperant.

Salvamontiștii au acționat conform protocolului de prim ajutor în asemenea situații și le-au acordat primul ajutor și i-au stabilizat pe cei doi. Între timp a fost solicitat elicopterul SMURD de la Baza din Caransebeş, dar acesta nu a putut decola din cauza vremii și a întunericului.

De la Caransebeș au pornit spre stațiune o ambulanță de la SJA și una de la SMURS. Salvatorii montani i-au predat pe cei doi răniți echipajelor medicale care i-au transportat pe răniți la Unitatea de primiri Urgențe de la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Cei doi au fost supuși la controalele medicale de specialitate și s-a decis ca bărbatul de 55 de ani să fie trimis la Clinica de traumatologie de la Timișoara

Comentarii

comentarii