Accident în față la Poșta Veche din Reșița azi la ora 16 VIDEO

accident postaO clipă de neatenţie te poate costa mii de euro, dar şi permisul de conducere şi asta dacă eşti şofer şi nu acorzi prioritate de trecere celorlalţi participanţi la trafic. Evenimentul rutier s-a produs în Reşita la orele amiezii în zona Universalului Vechi. Un şofer al unui microbuz înmatriculat în Anglia nu a acordat prioritate de trecere unui alt şofer care se deplasa regulamentar. Pentru că cele 2 părţi implicate în accident nu s-au înţeles, au cerut ajutorul poliţiştilor de la rutieră. Acum a fost demarata o anchetă care la prima vedere ar fi cât se poate de simplă însă cei implicaţi în accident au opinii diferite. Şoferul accidentat spune că nu i-a fost acordată prioritatea de trecere.
Celălalt şofer nu a fost dispus să-şi spună părerea în schimb, soţia acestuia care a văzut cele întâmplate spune că celălalt şofer a avut viteza.
Cu toate acestea, chiar şi dacă ar fi avut viteza nu era obligat, conform legii să-i acorde prioritate şoferului care nu s-a asigurat. Poliţiştii au demarat o anchetă. Vinovatul va plăti pagubele în cazul în care asigurarea din Anglia nu acoperă pagubele produse pe teritoriul României.

Comentarii

comentarii