Accident incredibil la Resita – Un mire aflat la volan este protagonistul VIDEO

Accident incredibil la Resita – Un mire aflat la volan este protagonistul. Accident cumplit la Reșita. Un autoturism BMW s-a rupt în bucăţi în această seară în dreptul staţiei de autobuz de la vamă Reşita. La volan se afla …..un mire. Se pare că autoturismul venea cu mare viteza dinspre Muncitoresc spre centrul civic. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii care s-a îndreptat peste bordură şi trotuar şi s-a oprit drept într-un stâlp metalic. De acolo, maşina a fost aruncată în nou pe carosabil., Bucăţi din aceasta s-au împrăștiat pe o distanţă de mai bine de 100 de m.

Mirele are mai multe răni grave, se pare că o mână şi un picior rupte, plus alte lovituri şi traumatisme. A fost luat n stare de conştientă la spital de un echipaj de ambulanţă. La faţa locului au sosit mai mulţi nuntaşi mireasa. Se pare că cei doi apucaseră să se cunune şi erau la o sală de petrecere pentru a primi musafirii.

Cert este că la un mont dat, mirele a plecat să aducă ceva la sala respectiva. Poliţiştii sunt la faţa locului unde fac măsurători pentru a se stabili ce s-a întâmplat acolo. Acestea sunt informaţii preliminare culese pe surse la faţa locului şi care p[ot suferi modificări.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments