VIDEO Accident la Muncitoresc cu masina abandonata si placute de inmatriculare ,,diparute,,

În noaptea de 1 spre 2 aprilie 2017, un conducător auto ,,a înfipt ” un autoturism marca Volkswagen Golf 4 în postamentul ceasului-termometru din zona cartierului Muncitoresc. Având în vedere halul în care arată mașina – motorul praf – cel care a fost la volan nu a mai putut porni autoturismul ca să-l scoată de acolo. Aşa că, omul a dat bir cu fugiţi părăsind locul accidentului şi maşina avariată. Dar, zmeul de la volan nu şi-a luat zborul de la locul accidentului fără o mică amintire. De fapt, două amintiri. Vorbim aici de plăcuţele cu numerele de înmatriculare. Precizam ca acestea sunt informatii preliminre obtinute ,,pe surse,, si care pot altele fata de cele ce ne-au fost prezentate. Un raspuns clar la toate aceste probleme il poate da doar Politia intr-un comunicat de presa.

Probabil că fiind oră târzie, cel ce a fost la volan, a plecat să facă nani alături de alte somnoroase păsărele. Şi tot probabil, plăcuţele de înmatriculare ” Or fi fost dă pă Spania sau dă pă Franța” Probabil ca să nu le fure cineva, proprietarul le-a luat acasă.

Este doar o supoziţie cu informaţii primite pe surse, iar acum poliţia trebuie să afle : Cine a fost la volan, câţi ani are şi dacă posedă permis de conducere. Mai apoi, trebuie aflat a cui este maşina, daca sunt persoane ranite şi dacă autoturismul avea dreptul legal să circule pe drumurile publice.

În urma impactului, airbagurile au sărit, dar nu se văd urme de sânge. Probabil că nimeni nu a fost rănit, dar asta este treaba poliţiei. Totuși, cineva a spart parbrizul cu capul – așa cum se vede și în imagini. Accidentul s-a petrecut pe un tronson de drum unde viteza este reglementata la 60 km/ora.

Comentarii

comentarii