@Breaking newsPolitie

Accident la Reșița la ieșirea din pasajul CSR provocat de un șofer băut EXCLUSIV VIDEO

Un  accident de circulație ce se putea termina cât se poate de prost, a avut loc aseară la Reșița. Șoferul unui autoturim ce rula cu viteză la ieșirea dintr-un pasaj, a pierdut controlul volanului, autoturismul a sărit în spatiul verde unde a lovit un stalp de iluminat, după care a ajuns pe celălalt sens de mers.

Impactul a fost așa de violent încât martea de motor și mecanismul de direcțiea ale mașinii au fost distruse în totalitate.  Șoferul – un bărbat de aproximativ 30 de ani, a rămas încarcerat. În cel mai scurt timp, la locul accidentului au sosit pompierii militari și un echipaj SMURD. Pompierii l-au descarcerat pe bărbatul de la volan și l-au predat perso0nalului medical care l-a transportat pe rănit la UPU Reșița.

Circulatia fost blocată pe un sens aproape o oră. În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit o alcoolemie de 0,73 în aerul expirat. Pe numele șoferului care este rănit, dar nu în stare gravă, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea sub inflența alcoolului pe drumurile publice și vătămare din culpa.

Comentarii

comentarii