Accident mortal langa Sadova Veche pe DN6 VIDEO

Accident mortal langa Sadova Veche pe DN6. Pe DN 6, la km 435, în afara localității Sadova Veche, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane.


Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 59 de ani, conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală stânga cu un autoturism înmatriculat în Olanda, condus regulamentar de o femeie de 31 de ani.


Din accident a rezultat decesul conducătoarei auto de 59 de ani. Conducătoarea auto de 31 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Accident mortal langa Sadova Veche pe DN6. Traficul în zonă s-a desfășurat dirijat în vederea efectuării cercetării la fața locului. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii