Accident mortal pe DN58 la Bucova

Miercuri a fost o zi cu doua accidente grave pe DN58, drumul ce leaga Resita de partea de nord a judetului prin Caransebes si Otelu Rosu. Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Bucova, a murit aseară într-un accident de circulaţie pe care l-a provocat singur. Aflat la volanul unui autoturism, acesta rula cu mare viteză spre Caransebeş când la un moment dat, la o curbă, din cauza vitezei, pierde controlul volanului, intra pe contrasens, se răstoarnă şi apoi se opreşte cu plafonul într-un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, bărbatul a intrat instantaneu în comă şi a rămas încarcerat. La faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă, apoi au venit pompierii militari, poliţiştii şi o echipă de la la furnizorul de energie electrică. Şoferul a fost descarcerat iar medicul de pe salvare a mai putut constata doar decesul acestuia.

Conform unor surse, bărbatul are 52 de ani, era din Bucova, nu avea familie şi se pare că ar fi consumat şi băuturi alcoolice. Acestea sunt informaţii preliminarii obţinute pe surse şi care pot suferi modificări în funcție de mersul anchetei.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.