În loc să ajungă în vacanță în Grecia – o familie a ajuns la spital Accident pe DN6 la Bucoșnița cu 3 copii și doi adulți răniți EXCLUSIV VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc azi în jurul prânzului pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița. În accident au fost implicate un autotren, un microbuz și un autoturism. Din fericire, nu sunt persoane încarcerate. În loc să ajungă în vacanță în Grecia – o familie a ajuns la spital Accident pe DN6 la Bucoșnița cu 3 copii și doi adulți răniți

În accident au fost implicate 9 persoane, dintre care 5 persoane (2 adulti si 3 minori) primesc ingrijiri medicale de la echipajele SAJ si SMURD prezente la fața locului. La locul accidentului intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple. De asemenea, au fost direcționate la caz două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD.

Un autoturism Saran în care se afla o familie mergea dinspre Caransebeș spre Băile Herculane. Destinația familiei era Grecia unde urmau să își petreacă vacanța. La un moment dat, în intersecția DN6 cu Bucoșnița, șoferul autoturismului în care se aflau și 3 copii, a intrat în depășirea unui autoturism cu numere de Mehedinți ce mergea în aceiași direcție. Șoferul nu s-a asigurat corespunzător, a lovit mașina pe care voia să o depășească, după care a intrat pe contrasens si a lovit un autocamion încărcat cu paleți ce venea din sens opus. Șoferul autocamionului a făcut imposibilul pentru a evita accidentul – omul a tras puternic de volan, a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe ogor.

Elicopterul SMURD a preluat șoferul autotrenului, în vederea transportării la spitalul din Timișoara. Două victime, un adult și un minor, au fost transportate la UPU Caransebeș de către SAJ.

Comentarii

comentarii