Accident pe trecerea de pietoni în fața blocului 5 pe B-dul Republicii din Reșița VIDEO

Aglomerația și agitația din preajma sărbătorilor își arată efectele și în aglomerația și circulație stradală. Toată lumea se grăbește, fiecare caută să rezolve mai multe probleme de-o dată și acest lucru duce și la evenimente nedorite.

Doi bătrâni – soţ şi soţie care treceau stradă pe trecerea de pietoni, au trecut prin momente de groază când un autoturism cu numere de Brașov, a lovit-o pe biata femeie. Norocul soțului a fost că era cu un pas în urma soției. Accidentul s-a petrecut pe mijlocul trecerii de pietoni iar matorii spun că șoferul se uita în stânga în loc să privească în față la ce se întâmplă în fața mașinii.

Femeia a fost aruncată la pământ la aproximativ 5 metri de locul impactului și a suferit mai multe răni la mâini, picioare și la cap. Un echipaj al ambulanței a preluat rănita și a transportat-o la spital.

Polițiștii au sosit la fața locului și au demarat cercetările într-un dosar de cercetare penală pentru rănire din culpă. La aceasta, se adaugă celelalte sancțiuni pe lini de legislație rutieră.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident pe trecerea de pietoni în fața blocului 5 pe B-dul Republicii din Reșița VIDEO

Comments are closed.