Accident pe Valea Țerovei – Un autoturism s-a înfipt in balustrada podului VIDEO

Accident pe Valea Țerovei – Un autoturism s-a înfipt in balustrada podului. Un autoturism s-a înfipt – la propriu – în această dimineaţă în balustrada podului de peste pârâul Țerova de pe centura Reșiței. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest – dovada fiind mufa din plastic de la locul accidentului. Urme de sânge nu sunt. Asta înseamnă că nu sunt persoane rănite grav.

Cauzele accidentului pot fi multiple: de la o stare de rău, șofat prost, viteză și până la consumul de alcool. Urmează să aflăm de la poliție amănuntele.

UPDATE: Între timp am aflat cauzele accidentului. Mașina condusă de un tânăr de aproximativ 30 de ani, se îndrepta dinspre Dealul Mare spre Reșița. La o cubă ușoară de dinaintea podului, din cauza vitezei, anvelopele au intrat pe zgura și pietrișul de pe marginea drumului. Automat, autoturismul a derapat și s-a înfipt în balustrada podului. De fapt, acesta a și fost norocul șoferului – altfel, mașina ar fi ajuns în albia pârâului Țerova.

Conform legii, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero, nu există persoane rănite, iar pagubele și reparația autoturismului, le va suporta șoferul ghinionist.

Comentarii

comentarii