Politie

Accident la km 9 pe DN 58 in curbele de la Soceni VIDEO

Grav accident de circulație în curbele de la Soceni – Circulaţia a fost oprită mai bine de o oră pe DN58, drum ce leagă Reșița de Caransebeș. Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară pe DN58, drumul care leagă orașele Reșița și Caransebeș din județul Caraș Severin. Locul respectiv este unul deosebit de periculos, este zona serpentinelor ce coboară dinspre Reșița spre Soceni.

Un autoturism ce venea dinspre Caransebeș, s-a ciocnit violent de un autotir ce venea din sens invers. Practic, a intrat sub acesta.
În urma impactului deosebit de violent și care a distrus partea din față a autoturismului, o persoană a rămas încarcerată. Mai exact, șoferița care din fericire era singură în mașină.

Autovehiculul care a provocat accidentul are, avea numere roșii, fiind adusă de puțin timp în țară. Conform martorilor, la volan se afla o femeie.

La fața locului au sosit două echipaje de ambulanță și pompierii militari care au intrat în acțiune fiindcă în urma impactului, șoferița a rămas încarcerată. Ea a fost predată medicilor care au transportat-o la spitalul de urgență. Șoferița are mai multe fracturi la picioare și la mâini, dar nu are viața pusă în pericol.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri mai bine de o oră, iar coloana de maşini a avut peste 3 km lungime. Având în vedere că pe carosabil s-a scurs foarte mult ulei de la motoarele celor două autovehicule, la locul accidentului au intervenit și pompierii militari care au spălat carosabilul ce devenise un adevărat patinoar într-o curbă deosebit de periculoasă.

Acestea sunt informații preliminarii obținute pe surse la locul accidentului si care pot suferi modificari in functie de ce vor stabili politistii in urma anchetei.

Comentarii

comentarii