Accident rutier cu doi morți lângă Crusovaț pe DN6 VIDEO

Accident rutier cu doi morti langa Crusovaț pe DN6. Ieri, pe DN 6, km 400, în afara localității Cornea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 61 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pe fondul unui carosabil umed, într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și pătrunzând pe celălalt sens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circulă regulamentar din direcția Orșova – Caransebeș, condus de un bărbat de 44 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 61 de ani și al pasagerei dreaptă față, în vârstă de 52 de ani, din autoturismul care circulă din direcția Caransebeș și rănirea ușoară a unui pasager din celălalt autoturism.

Accident rutier cu doi morti langa Crusovaț pe DN6. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani, rezultatul a fost 0. Traficul în zonă a fost dirijat pe un singur fir mai bine de două ore. Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Cei doi decedați, erau soț și soție și locuiau în Globurău.

Comentarii

comentarii