Accident rutier produs pe DJ 581 – victima descarcerată de un pompier militar cărășean aflat în timpul liber VIDEO

Azi, în jurul orei 14.02, prin apel 112, s-a anunțat un accident rutier produs pe DJ 581, în zona localității Lupac, ieșire spre Oravița, între două autoturisme care s-au ciocnit frontal, în urma accidentului rezultând o victimă încarcerată.

Au intervenit de urgență un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere prevăzută cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj SAJ și un echipaj al IPJ Caraș-Severin.             

Pană la sosirea echipajelor de intervenție, victima încarcerată, un bărbat în vârstă de aproximativ 39 de ani aflată în unul din cele două autoturisme implicate în accident, care a suferit o fractură și leziuni la nivelul membrelor inferioare ca urmare a impactului violent, a fost descarcerată in cel mai scurt timp. Acesteia i s-au acordat primele îngrijiri medicale de un pompier militar din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița care se afla în timpul liber și se afla în trecere cu autoturismul personal pe acel drum – plutonierul major Daniel Miloș. Ulterior, victima a fost preluată de un echipaj al SAJ Caraș-Severin, și transportată la UPU Reșița.          

Echipajele de pompieri ajunse la locul accidentului au asigurat măsurile PSI și au curățat partea carosabilă a drumului de scurgerile de ulei și resturile rezultate în urma coliziunii celor două autoturisme, circulația fiind reluată în condiții normale la scurt timp.

Multumuri lui Daniel Ovidiu, Adrian si Ionuț pentru video si fotografii.

Comentarii

comentarii