Accidente, infractiuni si furturi

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 03.11.2015, B.G., de 56 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii din direcţia Intim spre Renk, acroşează pe S.F.M., de 34 ani, din judeţul Alba, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, fără a necesita internarea.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 03.11.2015, în Răchitova a fost oprit pentru control rutier un moped condus de B.I., de 73 ani, din Oraviţa. În urma verificărilor s-a stabilit că B.I. nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul mopedului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 03.11.2015, B.I., de 65 ani, din comuna Berzovia, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Reşiţa – Timişoara pe strada Funicularului din Bocşa, la intersecţia cu strada Carpaţi, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un alt autoturism condus de T.D.A., care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea unei pasagere din primul autoturism care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, nefiind necesară internarea.

– În data de 03.11.2015, pe strada Progresului din Reşiţa a fost oprit pentru control rutier un autoturism condus de S.V. din Reşiţa. În urma verificărilor s-a stabilit că numărul de circulaţie provizoriu este expirat.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Infracţiuni la regimul silvic

– În data de 03.11.2015, cu ocazia unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Sacu, pe raza localităţii Sălbăgelu Nou, a fost depistat în flagrant C.V., de 55 ani, în timp ce tăia ilegal un număr de 30 arbori esenţă ,,carpen”, nemarcaţi în regim silvic din terenul împădurit aparţinând altui cetăţean.
Cercetările continuă faţă de C.V. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

– În data de 03.11.2015, cu ocazia unei acţiuni organizate de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, în comuna Dognecea, a fost depistat C.G. din localitate, care a tăiat un număr de 5 arbori din cadrul Ocolului Silvic Bocşa Română.
Cercetările continuă faţă de C.G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori şi sustragere de material lemnos.

Comentarii

comentarii