Accidente si nereguli pe drumurile publice – Din agenda politistilor

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul fără permis

– În data de 16.03.2016, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu, s-a produs un accident rutier, în care un autovehicul a intrat în zidul unui imobil. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane.
S-a stabilit că, în timp ce L.A.E., cetăţean bulgar, conducea o autoutilitară care tracta o remorcă, pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu, din direcţia Caransebeş către Lugoj, într-o curbă uşoară la dreapta, semnalizată corespunzător cu indicatoare şi marcaje rutiere, carosabil uscat, pierde controlul asupra ansamblului de vehicule, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un imobil.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale dar nu necesitat internarea.
Cercetările continuă faţă de L.A.E. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

~

– În data de 16.03.2016,ora 14.30, lucrători din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală au depistat pe C.N., de 48 ani, din Berzovia, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 572 în Berzovia.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoutilitara este radiată din circulaţie din data de 19.10.2015 de către autorităţile italiene.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

~

– În data de 17.03.2016, Poliţia municipiului Reşiţa a depistat în trafic pe S.I.D., de 26 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Căminelor din Reşiţa. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că S.I.D. nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis.

Si ceva de vreo doua – trei zile :

– În data de 14.03.2016, lucrătorii Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control, pe Bulevardul Revoluţiei din Decembrie, un autoturismul condus de A.A.M., de 25 ani, din Reşiţa. Cu ocazia verificărilor s-a constat faptul că autorizaţia de circulaţie era expirată din data de 11.03.2016.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat.

~

– În data de 14.03.2016, în timp ce C.B., de 65 ani, din Reşiţa, se deplasa pe Aleea Felix, pe partea carosabilă, a fost acroşat de un autoturism condus de către V.A.C., de 21 ani, din Reşiţa.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, pentru îngrijirii medicale.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
~
– În data de 14.03.2016, lucrătorii Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control, pe Bulevardul Revoluţiei din Decembrie, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de H.V.C., de 32 ani, din Reşiţa. Cu ocazia verificărilor s-a constat faptul că autoturismul era radiat din circulaţie din data de 09.02.2016.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice neînmatriculat.
~
În data de 14.03.2016, lucrători din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, au oprit pentru control, pe str. Traian Lalescu din Reşiţa, o autoutilitară condusă de U.P., de 44 ani din Reşiţa. Cu ocazia verificărilor s-a constat faptul că acesta nu posedă permis de conducere auto pentru nicio categorie.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere auto.

Comentarii

comentarii