Acoperis smuls la Caransebes si copac trantit de vant la Resita VIDEO

Acoperis smuls la Caransebes si copac trantit de vant la Resita. Din cauza vântului puternic ce a suflat în rafale în zona Caransebeș, acoperișul Centrului Dacia Service, a fost smuls și a căzut, afectând trei autoturisme. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeș, cu trei autospeciale.

 

 

În cădere, acoperișul a avariat trei autoturisme. Pompierii au acționat pentru înlăturarea posibilelor pericole care puteau pune în primejdie bunurile și viețile omenești, precum și de asigurare a întregii zone. Din fericire nu sunt înregistrate victime omenești, înregistrându-se doar pagube materiale.

 

Acoperis smuls la Caransebes si copac trantit de vant la Resita. Tot azi, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reșița, au intervenit de urgenţă pentru asigurarea zonei și înlăturarea posibilelor pericole, ca urmare a căderii unui copac în zona Lend din mun. Reșița. Acesta a surprins un autobuz în care se aflau 7 persoane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Autobuzul a fost avariat în zona roților din spate.

 

Comentarii

comentarii